Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Στο Βαλτινό θα μιλήσει απόψε ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρήστος Λάππας.


Το Βαλτινό θα επισκεφθεί απόψε, στα πλαίσια του προεκλογικού προγράμματος ομιλιών, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χρήστος Λάππας
Συγκεκριμένα σήμερα το Σάββατο 23 -10 - 2010 στις 8: 15 μ.μ. ο κ Χρήστος Λάππας θα επισκεφθεί το Βαλτινό και θα μιλήσει στο κατάστημα του κ. Σταύρου Καλαμπάκα.

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «ΤΡΙΚΑΛΑ – Πόλη Αναφοράς» του Μιχάλη Ταμήλου.


«Η σημερινή μεγαλειώδης συγκέντρωση προδικάζει το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου , γιατί με την δική σας δύναμη θα είμαστε πάλι νικητές.
Το μήνυμα της νίκης ας τρέξει από άκρη σ’ άκρη στα όρια του νέου Δήμου από το Ξυλοπάροικο μέχρι την Αγριελιά κι από το Γλίνος μέχρι τις Σπαθάδες, σ’ όλα τα χωριά του μεγάλου Δήμου μας». Αυτά δήλωσε χθες στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος, τονίζοντας ακόμα πως και η νίκη αυτή θα ανήκει σε όλους εσάς που έξω από κόμματα στηρίζετε τον συνδυασμό μας.

Ο συνδυασμός
Αναφερόμενος στο συνδυασμό, υποστήριξε πως τον συγκροτούν 208 στελέχη από όλα τα τοπικά και δημοτικά διαμερίσματα που έχουν σαν κύριο γνώρισμα την αγάπη για τον τόπο τους, την αγάπη για τα Τρίκαλα, ενώ αυτός, είναι ο ισχυρότερος συνδυασμός απ’ όλους, για να εξηγήσει:

επικοινωνιστε μαζι μας