Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Αγώνας για την διατήρηση της σχολικής μονάδας Βαλτινού


Συνάντηση Φορέων Βαλτινού με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.


Το γραφείο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων επισκέφτηκαν σήμερα Πέμπτη 10 – 2 – 2011 η πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Βαλτινού, κα. Σοφία Τσιγάρα, ο τοπικός πρόεδρος Βαλτινού κ. Δημήτριος Σταμούλης, η δημοτική σύμβουλος Τρικκαίων κα. Βούλα Βότσιου και πολλοί γονείς οι οποίοι συναντήθηκαν με τον προϊστάμενο κ. Χαράλαμπο Καφανέλη. και συζήτησαν για το ενδεχόμενο κατάργησης και συγχωνεύσεων σχολείων.
Ο κ. Χ. Καφανέλης χαρακτήρισε εικασίες τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα, αφού μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Πάντως έκανε λόγο για κλείσιμο και συγχώνευση σχολείων μόνο μικρής δυναμικότητας μαθητών και τόνισε ότι για το σχολείο Βαλτινού δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι.


Οι εκπρόσωποι του σχολείου Βαλτινού επέδωσαν στον Προϊστάμενο και μια λίστα με υπογραφές των κατοίκων του χωριού υπέρ της διατήρησης της σχολικής μονάδας του Βαλτινού.
Αναμένονται οι προτάσεις των σχολικών συμβούλων, των συλλόγων δασκάλων και της τοπικής Αυτοδιοίκησης για να παρθούν οι αποφάσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

επικοινωνιστε μαζι μας