Τρίτη 12 Απριλίου 2011

«Το ράντζο του Φαρ Ουέστ», του Βαλτινού.



Εικόνες του Φαρ Ουέστ, και μυρουδιές και ήχους του Αμαζονίου απολαμβάνει κανείς, λίγο πριν την είσοδο προς το Βαλτινό, στις εγκαταστάσεις της φάρμας «Κόζιακα» στο Μέλιγο.


Κτίρια, γέφυρες, μάντρες, δάπεδα και αψίδες εισόδου, κατασκευασμένα με ποταμίσια πέτρα που εξορύχθηκε από τον Πηνειό ποταμό, δίνουν την εικόνα του εξωτικού τοπίου, που μαζί με τα διάφορα εξωτικά ζώα που εκτρέφονται εκεί, νομίζει κανείς ότι βρίσκεται σε άλλη χώρα.


Ο Ιδιοκτήτης της Φάρμας, Κώστας Βότσιος πραγματοποιεί το όνειρό του με γούστο και μεράκι και δημιούργησε εκεί, μια εντυπωσιακή επιχείρηση, φιλική προς το περιβάλλον, και επισκέψιμη για όλους.


Η φάρμα «Κόζιακας» είναι ένας χώρος που δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να γνωρίσει και να αποκτήσει σχεδόν όλα τα ζώα του ζωικού βασίλειου.



Μπορεί κανείς να βρει: Πρόβατα, κατσίκες, αγελάδες, άλογα, ελάφια, ζαρκάδια, αγριογούρουνα, λαγοί, στρουθοκάμηλοι, φασιανοί, περιστέρια πάπιες, αγριόπαπιες, χήνες, ορτύκια, πέρδικες, παπαγάλους και διάφορα άλλα εξωτικά ζώα πουλιά και ερπετά.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

επικοινωνιστε μαζι μας