Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Απεβίωσε ο Νικόλαος Ευαγγέλου Απόχας


Απεβίωσε την Δευτέρα 3 – 1 – 2011 ο σε ηλικία 77 ετών, ο Νικόλαος Ευαγγ. Απόχας. Ο Νικόλαος Απόχας γεννήθηκε το 1933 στο Βαλτινό.
Ήταν παντρεμένος με την Αικατερίνη Νικολάου και είχε δύο παιδιά τον Ευάγγελο και την Σταυρούλα.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Άγριος καυγάς στη Βουλή από δύο βουλευτίνες του ΠαΣοΚ


Ποιος είδε την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη και δεν την φοβήθηκε! Μόλις άκουσε ότι δεν τοποθετήθηκε εισηγήτρια του κυβερνώντος κόμματος για ένα νομοσχέδιο την άκουσε όλο το κοινοβούλιο!
Δεν πίστευαν στ' αυτιά και τα μάτια τους όσοι βρίσκονταν ή περνούσαν έξω από την αίθουσα του κοινοβουλίου όπου συνεδρίαζε το ΚΤΕ ανάπτυξης. Μόλις η γραμματέας του ΚΤΕ, Κατερίνα Μπατζελή ενημέρωσε την κα Μερεντίτη οτι δεν θα είναι η εισηγήτρια σε ένα επόμενο νομοσχέδιο για την επιτροπή ανταγωνισμού έγινε "το έλα να δεις!"
Η κα Μερεντίτη ένιωσε την οργή να ξεχειλίζει και άρχισε να χτυπάει συνέχεια τα χέρια της στο έδρανο και να φωνάζει!
Πόρτες άνοιξαν και έκλεισαν με θόρυβο και φωνές ακούστηκαν σε μεγάλο μέρος της Βουλής. Κάποιοι έτρεξαν πανικόβλητοι να δουν τι συμβαίνει!
Ήταν η κα Μερεντίτη η οποία δεν μπορούσε με τίποτα να συγκρατήσει τα νεύρα της. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες απευθυνόμενη προς την κα Μπατζελή της είπε: "Ποια είσαι εσύ που με μηδενική κοινοβουλευτική εμπειρία με αποκλείεις από τις διαδικασίες;"
Κάποιοι φοβήθηκαν μάλιστα οτι η κα Μερεντίτη θα κινηθεί και απειλητικά εναντίον της κας Μπατζελή...
Πηγή: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

επικοινωνιστε μαζι μας