Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Οι εορταστικές εκδηλώσεις των καφέ του Βαλτινού


Τριήμερο ξένο, λαικό και δημοτικό ξεφάντωμα, από το Σάββατο 13 έως 15 Αυγούστου, διοργανώνει το καφέ «ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΝΟ», στο Βαλτινό, για τη συμπλήρωση 25 χρόνια λειτουργίας και ενημερώνει το κοινό, πως: «Συμπληρώνουμε 25 χρόνια λειτουργίας και σας προσκαλούμε στον νέο, ανακαινισμένο μας χώρο... Πολλές εκπλήξεις και ευχάριστα απρόοπτα θα δώσουν κέφι στο τριήμερο πάρτι μας...!
Σας περιμένουμε…»



Το καφέ «LOCAL» στο Βαλτινό από 12 έως 15 Αυγούστου διοργανώνει βραδιές εκπλήξεων και ενημερώνει το κοινό, πως «δεν χρειάζεται κανείς, να κάνει κράτηση γιατί είμαστε όλοι μια παρέα. Το μόνο που χρειάζεται είναι όρεξη για γλέντι…
Σας περιμένουμε…»

Πρωτότυπες ενημερωτικές πινακίδες στο Βαλτινό


Δυο πολύ πρωτότυπες, ενδιαφέρουσες και ενημερωτικές πινακίδες τοποθέτησε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βαλτινού, σε κεντρικά σημεία του χωριού, τη μία στην κεντρική πλατεία και την άλλη στην Παναγία.


Η μία πινακίδα, που τοποθετήθηκε στο κέντρο του χωριού, αφορά στον τρισδιάστατο χάρτη του οικισμού, όπου απεικονίζονται τρισδιάστατα όλοι οι χώροι, οι δρόμοι, τα σπίτια, τα καταστήματα και τα διάφορα κοινοτικά κτίρια.


Η άλλη πινακίδα τοποθετήθηκε στην είσοδο του δάσους της Παναγίας και περιέχει ενημερωτικά, ιστορικά και λαογραφικά στοιχεία της Παναγίας.


επικοινωνιστε μαζι μας