Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Πρεμιέρα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της ΕΠΣΤ, αύριο Σάββατο.


Μετά τη λήξη του περσινού πρωταθλήματος (που βρήκε την ομάδα του Α. Ο. Βαλτινού στο τρίτο σκαλί της βαθμολογίας), το Δ.Σ. ανασυγκροτήθηκε, και με νέο Πρόεδρο τον κ. Γιώργο Καραθανάση επανέρχονται στο φετινό πρωτάθλημα πανέτοιμοι για μια καλύτερη πορεία.
Ανανέωσαν τη συνεργασία με τον τεχνικό κ. Γιώργο Λαγάρα ο οποίος παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας για να δουλέψει στο σωματείο και την καινούρια χρονιά.
Παράλληλα η εικόνα της ομάδας άλλαξε, αφού έφυγαν βασικοί ποδοσφαιριστές όπως: ο Ντόβας, ο Γάτσιος, ο Χ. Δημητρούλης, ο Πισκόιας και ο Ζαφείρης.
Όμως υπήρξαν νέες μεταγραφές, ως προσθήκες και εντάχθηκαν στο Βαλτινό οι: Βαγ Ρούκας από τη Δήμητρα, Μάμαλης, Κλιάφας Ψαρράς από Δενδροχώρι, και άλλοι.
Ο Γιώργος Λαγάρας με το νέο σχήμα της ομάδας ολοκλήρωσε τις προετοιμασίες με τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια και όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Αύριο Σάββατο ξεκινούν οι αγώνες του νέου πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣΤ και ανακοινώθηκε το πρόγραμμα και οι διαιτητές:
Τα παιχνίδια ξεκινούν στις 5 το απόγευμα.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές έχει ως εξής:
Γενεσι - Μετέωρα: Δουλοπουλος - Παπανικολαου - Καπερωνης
Βαλτινό - Αχιλλέας: Γρατσανης - Μανασης Μ - Ανδριοπουλος
Λογγάκι - Ασπροκλησια: Μανασης Κ - Γαντζουλας - Ραπτης
Πρόδρομος - Παραληθαίοι: Αρετοπουλος - Λεωνιδας Σ - Τσιουλης
Φλαμούλι - Δήμητρα Απ: Μαμαλης - Νιωτη - Νταλουκας
Φήκη - Εθνικός: Κουτσαγιας - Νικου - Πελεκανος
Νεοχώρι - ΑΕΤ : Τζοφωλης - Μπαιρακταρης - Βουτσελας
Φαρκαδόνα - Ζάρκο: Παντος - Τζανης - Ρουσσης
Κρ Βρύση - Πλοπιακός: Τουτουκης - Μανουρας Ν - Λεωνιδας Κ
Ρεπό: Καλύβια

Ξύλινα γλυπτά σε γερασμένα δένδρα



Πολλά δέντρα στην περιοχή Craig του Κολοράντο, έπρεπε να κοπούν καθώς ήταν πλέον γερασμένα και επικίνδυνα για την ασφάλεια των πολιτών. Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης ενέκρινε μια έξυπνη ιδέα, διοργανώνοντας ένα διαγωνισμό ξυλογλυπτικής στο πάρκο, προσφέροντας μάλιστα και βραβείο.
Έτσι οι κορμοί των γέρικων δέντρων μετατράπηκαν σε έργα τέχνης.

Ίσως να είναι μια καλή ιδέα για να την αντιγράψουν και να την υιοθετήσουν στον τόπο μας, οι άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης…
Απολαύστε τα!



επικοινωνιστε μαζι μας