Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Εκδηλώσεις την παραμονή της πρωτοχρονιάς στο Βαλτινό.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βαλτινού «Παναγία η Βαλτινιώτισσα» διοργανώνει την παραμονή της πρωτοχρονιάς 31-12 - 2011 εορταστικές εκδηλώσεις στο Βαλτινό.
Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν διάφορα χάπενιγκς, με κλόουν, με Αγιο Βασίλιδες και δώρα, με τάρανδους, και ελαφάκια, με άμαξες, και με διάφορες άλλες εκπλήξεις, ενώ θα προσφέρεται δωρεάν φαγητό και κρασί για τους επισκέπτες.
Συγκεκριμένα το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:
-Από τις 3.30 έως τις 5.30 θα γίνονται δωρεάν βόλτες με άμαξα και άλογα πόνυ, για όλα τα παιδάκια. Προσφορά από τη φάρμα «Κόζιακα».
-Από τις 5.30 έως τις 7.30 διανομή δώρων από τον Άγιο Βασίλη σε όλα τα παιδιά που θα παραβρίσκονται στην εκδήλωση.
-Από τις 7.30 έως τις 9.30 Διανομή παραδοσιακού φαγητού, τραχανά με κρέας χοιρινό (πλιγούρι) και άφθονο κόκκινο κρασί, δωρεάν για όλους τους παραβρισκόμενους.
-Από τις 9.30 έως τις 11.30 γλέντι με τραγούδια και χορούς για όλους.
-Από τις 11.30 μέχρι την αλλαγή του έτους θα υπάρχουν διάφορα χάπενιγκ με πυροτεχνήματα και διάφορες άλλες εκδηλώσεις.
Παράλληλα στον στολισμένο εορταστικό χώρο των εκδηλώσεων θα υπάρχει και ο κατάλληλος διάκοσμος με φάτνη, ξύλινα σπιτάκια, τάρανδοι, ελαφάκια για να φωτογραφίζονται όσοι το επιθυμούν.
Την παραμονή λοιπόν της πρωτοχρονιάς, το Βαλτινό θα στολιστεί, θα ντυθεί με τα γιορτινά του χρώματα και θα σας περιμένει να υποδεχθεί με αισιοδοξία, γλέντι και χαρά το νέο έτος.
Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βαλτινού


επικοινωνιστε μαζι μας