Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Η πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση στο Βαλτινό



Με ένα βίντεο του Νίκου Σαλέπη από την ιστοσελίδα trikalaola.gr αποτυπώνεται το ευχάριστο και γιορτινό κλίμα της πρωτοχρονιάτικης εκδήλωσης του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαλτινού.




Η υποδοχή του νέου έτους 2012 στο Βαλτινό.



Με ελπίδα και αισιοδοξία αποχαιρέτισαν το 2011 και καλωσόρισαν το νέο έτος 2012 οι επισκέπτες που παραβρέθηκαν στο Βαλτινό κατά τις εκδηλώσεις του εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαλτινού.


Ο ζεστός διάκοσμος του χώρου με τη φάτνη και τα διάφορα άλλα γιορτινά στολίδια, η μεγάλη φωτιά στην κεντρική πλατεία, το δωρεάν φαγητό και κρασί, οι διάφορες εκδηλώσεις που λάμβαναν χώρα, η καλή διάθεση, μα, πάνω απ όλα το θερμό κλίμα αλληλεγγύης και αγάπης αντιπαρέρχονταν το χειμωνιάτικο κρύο της βραδιάς και δημιούργησαν μια ευχάριστη κι αλησμόνητη αλλαγή έτους.


Μικροί και μεγάλοι γιόρτασαν την αλλαγή του έτους για πρώτη φορά στο Βαλτινό, με έναν ξεχωριστό τρόπο, που εμπνεύστηκε και διοργάνωσε ο εκπολιτιστικός Σύλλογος Βαλτινού.


Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σ΄ όλους τους συντελεστές αυτής της πρωτοβουλίας που εργάστηκαν και πέτυχαν στο ακέραιο το στόχο τους, προσφέροντας την δυνατότητα και την ευκαιρία στους συγχωριανούς για συμμετοχή σε μια διαφορετική ανθρώπινη και αλληλέγγυα γιορτή.


Ακολουθεί φωτορεπορτάζ.

επικοινωνιστε μαζι μας