Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Μια καλή ιδέα και για τον τόπο μας



Μια σειρά από πανέμορφες εικόνες που απεικονίζουν διάφορους κήπους πάρκων και πλατειών, παρουσιάζουμε παρακάτω, με την προσδοκία να εμπνεύσουν τους τοπικούς μας άρχοντες και μέσω των υπηρεσιών Ανθοκομίας και Πρασίνου να αντιγράψουν την ιδέα.


Με ελάχιστο κόστος, με τεχνογνωσία που μπορεί να βρεθεί, με λίγη φαντασία, και πολύ μεράκι μπορεί να γίνουν καταπληκτικά πράγματα.



ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΘΗΒΑΙΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 9 μ.μ
Μουσικό Αφιέρωμα σε Έλληνες και Ξένους Δημιουργούς.


Η κορυφαία ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη συναντάει τον τροβαδούρο της νέας γενιάς Χρήστο Θηβαίο σε μια ξεχωριστή συναυλία στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας,την Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 9 μ.μ.
Σε αυτή τη συναυλία θα απολαύσουμε τους δυο σπουδαίους καλλιτέχνες σε μοναδικά και αγαπημένα τραγούδια .
Έτσι θα ακούσουμε την Μαρία Φαραντούρη να ερμηνεύει μοναδικά την
« Όμορφη Πόλη»,το «Ποιος τη Ζωή μου» , «Δρόμοι παλιοί»,του Μίκη Θεοδωράκη ,τον « Κεμάλ» του Μάνου Χατζιδάκι ,την «Ελένη»,την «Άννα μην κλαις» τον Caruzo του Lucio Dalla , και άλλα πολύ αγαπημένα κομμάτια.
Επίσης ο Χρήστος Θηβαίος θα μοιραστεί μαζί μας προσωπικές του επιτυχίες που αγαπήθηκαν απ την νεολαία όπως είναι ο «Άμλετ της Σελήνης»,το «Δεν είμαι Άλλος» ,τραγούδια απ τον Σταυρό Του Νότου του Θάνου Μικρούτσικου ,τη «Βροχή μου» καθώς και άλλων συνθετών σε ποίηση Κώστα Τριπολίτη, Μάνου Ελευθερίου, Οδυσσέα Ιωάννου, Μπέρτολτ Μπρεχτ,Νίκου Καββαδία κ.α
Συμμετέχει ορχήστρα με επίλεκτους σολίστ.
Γενική Είσοδος : 15 € ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ :
ΔΙΣΚΟΡΥΧΕΙΟ,Καρανάσιου5 τηλ:24310 77559
Βιβλιοπωλείο «ΤΣΙΟΠΕΛΑΚΟΣ»,Ασκληπιού 15,τηλ: 24310 26967
Βιβλιοπωλείο «ΚΗΡΗΘΡΕΣ»,Ασκληπιού 34,τηλ:24310 38660

επικοινωνιστε μαζι μας