Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Συναυλία: Βασίλης Λέκκας – Λάμπρος Καρελάς

Για μια μοναδική συναυλία
την Τρίτη 21 Αυγούστου
στην Καλαμπάκα.
Δύο σπουδαίους καλλιτέχνες θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό στο ανοιχτό θέατρο Καλαμπάκας την Τρίτη 21 Αυγούστου.


Τον Βασίλη Λέκκα που με την μοναδική φωνή του ερμήνευσε τραγούδια των σπουδαιότερων Ελλήνων δημιουργών και τον Λάμπρο Καρελά που με τα «Παιδιά απ’ την Πάτρα» και την προσωπική του διαδρομή έκανε την δική του βόλτα στην Ελλάδα με τραγούδια λαϊκά και αγαπήθηκε από το κοινό.


Μαζί τους θα εμφανισθούν δύο ερμηνεύτριες από την περιοχή μας που κέρδισαν καλλιτεχνικά την εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας, η Μαρία Πουλιανίτη και η Ασπα Τσίνα.
Τους καλλιτέχνες συνοδευει η ορχήστρα «Βασίλης Τσιτσάνης» και το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει ένα απάνθισμα από τραγούδια συνθετών που έκαναν το Ελληνικό τραγούδι ποιο όμορφο και φωτεινό.
Θα ακουστούν τραγούδια του Χαζτιδάκι, του Θεοδωράκη, του Τσιτσάνη, του Άκη Πάνου και άλλα τραγούδια που έκαναν τη διαδρομή τους από γενιά σε γενιά και σήμερα μπορούν ακόμα να είναι το ίδιο αγαπημένα και να συντροφεύουν τις ιδιαίτερες στιγμές μας.
Η συναυλία γίνεται σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Πολιτισμού και τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Καλαμπάκας στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΜΕΤΕΩΡΑ ΤΕΧΝΗΣ» 2012.
Η συναυλία θα αρχίσει στις 9 μμ και η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ.

επικοινωνιστε μαζι μας