Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ο προπονητής Στέφανος Ψύχος


Τον συγχωριανό μας Στέφανο Ψύχο ως προπονητή ποδοσφαίρου της Ένωσης Δροσερού-Μουριάς είχε ως φιλοξενούμενο η εφημερίδα "΄Ερευνα" στο φύλο της Τρίτης 5 Νοεμβρίου.
Συγκεκριμένα στη στήλη «Σε 3+1 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ» ο Στέφανος Ψύχος δήλωσε «Ικανοποιημένος από την πορεία» και απάντησε στις ερωτήσεις του Γρηγόρη Καραμπούλα.
Μετά το Δενδροχώρι, το Βαλτινό και τον Πρόδρομο την τρέχουσα σεζόν εργάζεται στην Ένωση Δροσερού-Μουριάς. Ο Στέφανος Ψύχος έχει την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας των «μπλε» με τον 28χρονο γυμναστή να παρουσιάζει ένα αξιόμαχο σύνολο.
Η συνέντευξη έχει ως εξής:
Πως πήρε την απόφαση να εργαστεί στην Ένωση;
Το καλοκαίρι μου έγινε μια πολύ καλή πρόταση από τον κ. Καλύβα ο οποίος μου εξήγησε το πλάνο της ομάδας. Στο ρόστερ υπάρχουν νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι πλαισιώνονται από 2-3 έμπειρους παίκτες και οι οποίοι εργάστηκαν στα προηγούμενα χρόνια με έμπειρους προπονητές. Οπότε δεν το πολυσκέφτηκα και έδωσα τα χέρια.

Για την μέχρι τώρα πορεία;
Εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά αλλά και από τη διοίκηση. Υπάρχει συμμετοχή στις προπονήσεις και μέρα με τη μέρα βλέπω βελτίωση, κάτι που φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Το σημαντικό είναι πως υπάρχει καλή οργάνωση και όλοι προσπαθούν για το καλό της Ένωσης.

Για το ματς με τον ΑΟ Τρίκαλα;
Καταρχάς ήταν τιμή μας που αντιμετωπίσαμε τον ιστορικό ΑΟΤ. Η αλήθεια είναι πως οι «κυανέρυθροι» είναι παραπάνω επίπεδα από τις ομάδες της Α 1 και καλό θα είναι να επιστρέψουν σύντομα στις επαγγελματικές κατηγορίες, κάτι που είναι ευχή όλων των υγειών φιλάθλων. Όσο αφορά το ματς πιστεύω ότι σταθήκαμε αρκετά καλά και οι παίκτες ευχαριστήθηκαν αυτό το πολύ σημαντικό ματς γι’ αυτούς.

Για το τι σκέφτεται μελλοντικά;
Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει να έχουμε μια καλή πορεία με την Ένωση. Μου αρέσει παράλληλα να εργάζομαι με μικρά παιδιά και θεωρώ σημαντικό που δουλεύω στην ακαδημία της Δήμητρας. Τα μικρά παιδιά είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου και θα πρέπει να δώσουμε βάση σ’ αυτό.

1 σχόλιο:

επικοινωνιστε μαζι μας