Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Μαγευτική βραδιά στο πανηγύρι της Παναγίας Βαλτινού


Την Τετάρτη, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου μετά το πέρας του εσπερινού, στο εξωκλήσι της Παναγίας ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βαλτινού παρουσίασε, στους χωριανούς αλλά και στους επισκέπτες προσκυνητές, ένα πρόγραμμα με παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς και τραγούδια. 


Τα χορευτικά τμήματα, που απαρτίζονταν από όμορφες κοπέλες του Συλλόγου, ντυμένα με τις παραδοσιακές φορεσιές, εμφανίστηκαν στην κατανυκτική ατμόσφαιρα του χώρου, και πρόσφεραν στους παρευρισκόμενους μια μαγευτική παραδοσιακή βραδιά.



Η διασκέδαση τον Δεκαπενταύγουστο στο Βαλτινό


Με κέφι, χορό και τραγούδι γιορτάστηκε ο Δεκαπενταύγουστος στις ταβέρνες και στα μπαράκια του Βαλτινού.
Συγκεκριμένα στην ταβέρνα Σούρτα Φέρτα το γιόρτασαν στην πλατεία του χωριού όπου στήθηκαν εξέδρες και φιλοξένησαν δύο ορχήστρες, μία δημοτική και μια ρεμπέτικη, οι οποίες πρόσφεραν στιγμές κεφιού σε όσους παρευρέθηκαν στο πανηγύρι του Βαλτινού.




Σημαντική ήταν η παρουσία της νεολαίας, όπου αρχικά γλέντησαν στην πλατεία και αργότερα συνέχισαν στα μπαράκια του χωριού.


Στο «ΚΑΦΕ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΝΟ» σ ένα live show πρόγραμμα Sexy Dancers με πυροτεχνήματα, μουσική και χορό οι νέοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Κάτι αντίστοιχο έγινε και στο Καφέ LOCAL 


Εκεί,όπου οι DJ'S: CHRISTIAN FROM ATHENS & AXILLEAS PAP FROM ΤΡΙΚΑΛΑ διασκέδασαν τους νέους με την επιλεγμένη μουσική τους.

Πηγή: trikalanews.gr

επικοινωνιστε μαζι μας