Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Συγκίνησαν με την προσφορά τους οι εθελοντές αιμοδότες του Βαλτινού.


Συγκινητική ήταν η προσέλευση των κατοίκων του Βαλτινού στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος, για τις ανάγκες της τράπεζας Αίματος του Βαλτινού.
Η αλληλεγγύη, ο ανθρωπισμός και ο πολιτισμός ενσαρκώθηκαν στην πρωτοβουλία του Εκπολιτιστικού Συλλόγου, στην ηθική συμπαράσταση των αρχών του τόπου, αλλά πάνω απ’ όλα στην συμμετοχή των κατοίκων του Βαλτινού, σε μια εκδήλωση αγάπης και προσφοράς.


Έτσι συγκεντρώθηκαν 16 φιάλες αίματος και δημιουργήθηκε μια «παρακαταθήκη ζωής» στην Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου.
Πολλοί ήταν εκείνοι που προσφέρθηκαν να δώσουν αίμα, αλλά για διάφορους λόγους δεν ήταν δυνατόν να τους γίνει αιμοληψία.


Ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου κ. Χρήστος Ιωάννου σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας έκανε λόγο για «ένα ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ προς τους εαυτούς μας, αλλά και προς όλους τους συμπολίτες μας» και ευχαρίστησε το προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας, την διευθύντρια κα. Δήμητρα Αγορίτσα, την κα. Ντίνα κολοβελώνη και την κα. Βασιλική Τσίρκα, για την άψογη διεξαγωγή της αιμοληψίας.


Ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου δεν παρέλειψε επίσης, να ευχαριστήσει την Διευθύντρια του Λυκείου Βαλτινού, κα. Δήμητρα Αγγέλου για την παραχώρηση της αίθουσας, καθώς και τον πρόεδρο της κοινότητας Βαλτινού κ. Δημήτρη Σταμούλη, και τον ιερέα, π. Κωνσταντίνο Ζαχαράκη για την ηθική συμπαράστασή τους.



Πάνω από όλους όμως ευχαρίστησε τους συντοπίτες για την αθρόα συμμετοχή τους και την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. 
Ακολουθεί φωτορεποτράζ και βίντεο.

επικοινωνιστε μαζι μας