Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΘΗΝΩΝ


Για πρώτη φορά στην πόλη μας, στις 25 Ιανουαρίου 2014 ημέρα Σάββατο και ώρα 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο πραγματοποιείται μια μεγάλη συναυλία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών η οποία σε πλήρη σύνθεση θα παρουσιάσει έργα των Σ. Προκόφιεφ, J.B.Vanhal και G. Bizet.
Η ΚΟΑ θα έλθει στα Τρίκαλα με 50 μουσικούς κατόπιν πρόσκλησης του Συλλόγου Φίλοι Μουσικής Τρικάλων σε μία από τις λιγοστές εξόδους της εκτός Αθηναϊκού Κέντρου σε μια προσπάθεια υποστήριξης των δράσεων του συλλόγου.
Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα και την αμέριστη βοήθεια του Δήμου Τρικκαίων ο οποίος αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία - με την συνεργασία του «Κέντρο Έρευνας - Μουσείο Τσιτσάνη».
Το απόγευμα της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου ο εξάρχων της ΚΟΑ και μέλη της ΚΟΑ  θα συναντηθούν με τα μέλη της Νεανικής Ορχήστρας Δωματίου – ΝΟΔ και με το σύνολο συμφωνικής μουσικής του Μουσικού Σχολείου σε χώρο που θα καθορισθεί (πιθανώς στο Δημοτικό Ωδείο ή στο αμφιθέατρο του μουσικού σχολείου) για μια ελεύθερη συζήτηση και αυτοσχεδιασμούς σε κλασικά κομμάτια. Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε όλους τους μαθητές σχολείων και ωδείων καθώς και σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για την συμφωνική μουσική.
Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων από 13 Ιανουαρίου στα Βιβλιοπωλεία: «Κηρύθρες» 24310-38660 , «Τσοπελάκου» 24310- 26967, «Επιλογή» και στο «Δισκορυχείον» 24310-77559. 
Τιμή εισιτηρίων 10 € και 5 € για μαθητές, μαθητές ωδείων .
Έναρξη πώλησης αδιάθετων εισιτηρίων στο Πνευματικό Κέντρο δύο ώρες πριν την έναρξη της Εκδήλωσης που έχει ορισθεί για τις 19.00 αυστηρά

Ώρα έναρξης εισόδου στην αίθουσα  18.15. 

επικοινωνιστε μαζι μας