Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Αποκριάτικη γιορτή δημοτικών Παιδικών Σταθμών δήμου Τρικκαίων


Μια ξεχωριστή αποκριάτικη γιορτή, γεμάτη γέλιο, χαρά και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά, πραγματοποιήθηκε στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Τρικκαίων, στους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης της Δ.Ε.Κ.Α.
Οι παιδαγωγοί των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και των Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών της Δ.Ε.Κ.Α αλλά και των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών της Δ.Ε.Κ.Α, τηρώντας την παράδοση και τα έθιμα του τόπου, αλλά και θέλοντας να χαροποιήσουν και να ψυχαγωγήσουν τους λιλιπούτειους μαθητές τους, οργάνωσαν μια όμορφη αποκριάτικη γιορτή με πολλές εκπλήξεις.


Την Παρασκευή, λοιπόν, 28 / 2 / 2014 παιδαγωγοί και παιδιά φόρεσαν το πιο φωτεινό τους χαμόγελο, την αγαπημένη τους στολή και πλημμύρισαν με γέλια, τραγούδια και χαρούμενες φωνές τους παιδικούς σταθμούς έτοιμοι για ένα τρελό ξεφάντωμα.
Όμορφες βασίλισσες, εντυπωσιακές νεράιδες, κλόουν, πιερότοι, μπάτμαν, ζορό και άλλοι πολλοί πλέξανε το γαϊτανάκι, χόρεψαν μοντέρνους και παραδοσιακούς επίκαιρους χορούς, πέταξαν σερπαντίνες και κομφετί και διασκέδασαν με το χάσκα.
Τέτοιες εκδηλώσεις μέσα στον οικείο χώρο των παιδιών, παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα διασκεδάζουν και ψυχαγωγούν πραγματικά τα μικρά παιδιά, συμβάλλουν στη συναισθηματική τους ανάπτυξη και σίγουρα θα αποτελούν μια όμορφη ανάμνηση για όλους.
Συγχαίρουμε ιδιαίτερα τους εκπαιδευτικούς αλλά και το σύνολο του προσωπικού των Παιδικών Σταθμών του Δήμου, των Παιδικών, των Βρεφικών Σταθμών και των Κ.Δ.Α.Π. της Δ.Ε.Κ.Α. για το έργο που επιτελούν και για την αγάπη με την οποία περιβάλλουν τα παιδιά.
Από το γραφείο του Αντιδημάρχου
Κοιν. Μέριμνας & Υγείας
Σταύρου Τραγάνη

επικοινωνιστε μαζι μας