Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ταξιδέψτε και γνωρίστε το Βαλτινό μέσω Google


Μια νέα εφαρμογή εγκαινίασε πριν λίγες μέρες η Google για την Ελλάδα.
Οι χρήστες του διαδικτύου ανά τον κόσμο μπορούν πλέον μέσω των Χαρτών Google να απολαμβάνουν ακριβείς εικονικές περιηγήσεις στη χώρα μας, με εικόνες από κάμερες 360°.
Ο εικονικός περίπατος στην Ελλάδα αποκαλύπτει όλα τα χωριά, όλες τις μεγάλες ελληνικές πόλεις, τα διάφορα μνημεία με πολιτιστική και ιστορική σημασία, καθώς και μια σειρά δημοφιλών τουριστικών προορισμών.
Έτσι μέσω αυτής της εφαρμογής δίνεται και η δυνατότητα για μια περιήγηση σε ολόκληρο το Βαλτινό, από δρόμο σε δρόμο και από γειτονιά σε γειτονιά.
Η Ελλάδα γίνεται η 56η χώρα που εισέρχεται στο Street View, καθώς η ευρύτατα δημοφιλής εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη σε 55 χώρες παγκοσμίως, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να εξερευνούν εικονικά μια γειτονιά, ένα χωριό, μια πόλη μέσω πανοραμικών φωτογραφιών από το επίπεδο του δρόμου.
Αναμφίβολα, το Street View αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για την τουριστική προώθηση της χώρας μας που αφθονεί σε αρχαιολογικούς χώρους παγκόσμιας κληρονομιάς, αλλά και σε πάμπολλες φυσικές ομορφιές.
Είναι επίσης διαθέσιμο στο Google Earth αλλά και στους Google Χάρτες για κινητό τηλέφωνο. 
Μέσω του street view λοιπόν, μπορεί κανείς να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, να γνωρίσει την Θεσσαλία, τις πόλεις, τα χωριά και μαζί με αυτά και το Βαλτινό.
Για να περιηγηθείτε στο  street view της Google πατήστε εδώ

επικοινωνιστε μαζι μας