Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη σχολή χορού ΤΕΡΨΙΣ


Σε ένα υπερσύγχρονο κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, στην οδό Κολοκοτρώνη 19 στα Τρίκαλα, όπου εδρεύει η καταξιωμένη σχολή χορού «Τέρψις», με την έμπειρη διδακτική ομάδα και τους επιστημονικά καταρτισμένους χοροδιδασκάλους, υποδέχονται μικρούς και μεγάλους επίδοξους χορευτές και συγκροτούν τα χορευτικά τμήματα της νέας χορευτικής χρονιάς κατά κατηγορία: Νηπιακά, παιδικά, εφηβικά, γυναικών, ενήλικων (αρχάριων και προχωρημένων).
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 24310 74622



Αναμορφώνονται τα σχολεία στο Βαλτινό


Εργασίες ανακατασκευής και επιδιόρθωσης εκτελούνται αυτές τις ημέρες στα διδακτήρια του Βαλτινού. Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμος Τρικκαίων προχώρησε σε αναδιαμόρφωση χώρων, προκειμένου να λειτουργεί καλύτερα το Δημοτικό Σχολείο, λόγω των αυξημένων αναγκών που προέκυψαν από τις συγχωνεύσεις. 
Έτσι, μετά και την κατασκευή του νέου διδακτηρίου στο Κεφαλόβρυσο, μεταφέρθηκε η προκατασκευασμένη αίθουσα που υπήρχε στην αυλή του σχολείου, στο Δημοτικό Σχολείου Βαλτινού. Αυτές τις ημέρες, γίνονται όλες οι απαραίτητες εργασίες, προκειμένου να παραδοθεί έτοιμο στους μαθητές, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.


Επίσης, συνεργεία του Δήμου προχωρούν σε εργασίας αντικατάστασης θυρών και παραθύρων στον παιδικό σταθμό, καθώς και σε κοπή χόρτων στην αυλή του Νηπιαγωγείου. 
Με τις παρεμβάσεις αυτές, η σχολική κοινότητα των Βαλτινού, που φιλοξενεί μαθητές και από άλλα χωριά, αναμένεται να είναι πλήρως έτοιμη από την πλευρά των εργασιών που αναλογούν στον Δήμο, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2015-2016.

επικοινωνιστε μαζι μας