Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Αποθήκη με αντίκες και είδη λαϊκής τέχνης στο Βαλτινό



Με την επωνυμία «WAREHOUSE ANTIK VOTSIOS» λειτουργεί εδώ και καιρό η οικογενειακή επιχείρηση του Κωνσταντίνου και της Κατερίνας  Βότσιου στο Βαλτινό.
Αντίκες παντός είδους, είδη λαϊκής τέχνης, σπάνια και συλλεκτικά αντικείμενα, προπολεμικά ραδιόφωνα, πορσελάνινα είδη, σερβίτσια αλλά και χειροποίητες δημιουργίες, όπως εικόνες ξυλόγλυπτες και ζωγραφιστές είναι τα θαυμάσια εμπορεύματα που μπορεί κανείς να βρει εκεί, στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς. 
Η οικογένεια Βότσιου προμηθεύεται τα αντικείμενα που στοιβάζει μέσα στην «χρονομηχανή» τους από γυρολόγους, από ιδιώτες αλλά και από εμπόρους.


Τις χειροποίητες δημιουργίες τις κατασκευάζουν με μεράκι και γούστο, καθότι η καλλιτεχνική φλέβα έχει πλημμυρίσει ολόκληρη την οικογένεια.
Οι ναΐφ ζωγραφιές της Κατερίνας σε συνδυασμό με τις ξυλόγλυπτες εικόνες του Κώστα, δίνουν στα έργα τους ιδιαίτερη καλλιτεχνική αξία και εκφράζουν την πιστότητα της λαϊκής τέχνης του τόπου μας.


Η μεγάλη αγάπη, η εμπειρία και η τεχνογνωσία της οικογένειας , Βότσιου  στο χώρο αυτό εγγυώνται την αυθεντικότητα και την ποιότητα των αντικειμένων.


Η γοητεία του παλιού 
Το παλιό έχει μια αισθητική αλλόκοτη, κρύβει πολλά μυστήρια που έχουν να κάνουν με το χρόνο, τη φθορά και την αξία.
Η φθορά είναι αυτή που ντύνει το παλιό αντικείμενο με την συναισθηματική αξία.
Το πραγματικό έργο τέχνης θα το πάρεις ή πολύ ακριβά ή τζάμπα. «Είναι νόμος».
Οι λάτρεις του ας σπεύσουν!!!

επικοινωνιστε μαζι μας