Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Μαθήτρια του Λυκείου Βαλτινού απειλούσε να αυτοκτονήσει



Με την απειλή της αυτοκτονίας, 17χρονη μαθήτρια της Β’ Λυκείου Βαλτινού Τρικάλων, αλβανικής καταγωγής, ανέβηκε στον υδατόπυργο του υδραγωγείου Βαλτινού και απειλούσε να πέσει στο κενό.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι Αστυνομικές Δυνάμεις, και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων για να εμποδίσουν και να αποτρέψουν το εγχείρημα τη 17χρονης μαθήτριας.


Αστυνομικοί και Πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, προσπαθούσαν να μεταπείσουν την 17χρονη μαθήτρια να κατέβει από την ταράτσα του υδραγωγείου, ενώ για κάθε ενδεχόμενο οι Πυροσβέστες είχαν ετοιμάσει και δίχτυ προστασίας.
Στο σημείο βρίσκονταν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  καθώς και ειδικός Διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας που επιχειρούσε να αποτρέψει την μαθήτρια να πηδήξει στο κενό, πράγμα που μετά από λίγη ώρα το κατάφερε.


Η μαθήτρια περιφέρονταν διαρκώς στο περβάζι του υδατόπυργου και κοιτούσε προς τα κάτω, ενώ όσο περνούσε η ώρα η κατάσταση της υγείας της επιβαρύνονταν λόγω του ψύχους και της βροχής. 
H 17χρονη μαθήτρια φέρεται να έφυγε τρέχοντας από το σχολείο λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι της Τετάρτης 10 -2- 2016 για να αναδείξει το γεγονός ότι έπεσε θύμα bullying από συμμαθήτριές της στο προαύλιο του Σχολείου.



επικοινωνιστε μαζι μας