Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Η Ακαδημία Χορού Τέρψις στο Thessaloniki Dance Festival!!!


Το Σάββατο 9 Απριλίου η Ακαδημία Χορού Τέρψις θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος είναι η συμμετοχή των δύο Αγωνιστικών Ομάδων Latin στο TDF που συνδιοργανώνεται από τη σχολή χορού All Star Dance και από τον Ελληνικό Οργανισμό Διοργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων και Εκδηλώσεων ΔΕΘ-HELEXPO.
Σκοπός του διαγωνισμού είναι η καθιέρωση του μεγαλύτερου φεστιβάλ αγωνιστικού χορού που θα πραγματοποιείται στα Βαλκάνια. Πρόκειται για τον ταυτόχρονο συνδυασμό 6 διαφορετικών και κυρίως αυθεντικών στο είδος τους διεθνών διαγωνισμών υπό τη σκέπη μιας μόνο διοργάνωσης που κάθε χρόνο επεκτείνεται σε ένα νέο είδος χορού και ένα νέο περίπτερο της ΔΕΘ. Οι αγώνες και τα σεμινάρια θα διεξαχθούν 9-12 Απριλίου στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης» καθώς και στα περίπτερα 8&12 του Δ.Ε.Κ.Θ.
Latin/Standard, Salsa, Arg.Tango, Hip-Hop και από φέτος Σύγχρονο/Jazz και Oriental θα συναντηθούν σε 3 χώρους ταυτόχρονα με την ειδική άδεια των μεγαλύτερων φορέων στον κόσμο (WDSF και Παγκόσμιο Οργανισμό Αθλητικού Χορού). Οι συμμετέχοντες θα είναι περισσότεροι από 1.500 αθλητές όλων των ηλικιών από όλο τον κόσμο. Η προσέλευση των θεατών αναμένεται να ξεπεράσει τα 2.000 άτομα.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.tdf.gr

επικοινωνιστε μαζι μας