Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Τρικκαίων



Τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων του Δήμου Τρικκαίων ανακοίνωσε την Πέμπτη 5 Μαΐου 2016, ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου, σε συνέντευξη Τύπου που παρεχώρησε στους εκπροσώπους τοπικών ΜΜΕ, στο γραφείο του.
 "Δ. Βασταρούχας, Ε. Λεβέντη, Ντ. Δήμα, Χρ. Γούλας, Αχ. Λασπάς, Ε. Πούλιου είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Τρικκαίων, ενώ παραμένουν οι Χρ. Γάλλου-Δαλκαφούκη και Χρ. Αναστασίου". 
Ο κ. Παπαστεργίου τόνισε τη σημαντική σύζευξη που επιτεύχθηκε, ανάμεσα στους έμπειρους και στους νέους αντιδημάρχους. «Μια «συνταγή» που ακολουθείται και τώρα, καθώς η δημοτική ομάδα αποτελείται ως επί το πλείστον από νέα σε ηλικία άτομα» όπως υπογράμμισε.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων τόνισε, επίσης, το σημαντικό έργο που προσέφερε κάθε ένας από τους αποχωρούντες αντιδημάρχους, εξειδικεύοντας για τον καθένα:
– ο κ. Αλέκος Πολυμερόπουλος επιτέλεσε σημαντικό έργο στην καθαριότητα, παρά το λειψό προσωπικό και τις δύσκολες συνθήκες, όντας πάντα παρών. Συνέδεσε, επίσης, το όνομά του με τον – μετά από πολλά χρόνια – καθαρισμό των οχθών και της κοίτης του Ληθαίου ποταμού, εντός του πολεοδομικού ιστού.
– η κ. Βασιλένα Μητσιάδη, η οποία προώθησε πλήθος δράσεων σε ζητήματα πολιτισμού, παιδείας και πολιτισμού, όπως: εκδηλώσεις επί 2 χρόνια στη δράση ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, πρόγραμμα code girls και χορού στη περιφέρεια, άνοιγμα της πινακοθήκης Μαρκέλλου για θεατρική παράσταση, Παραστάσεις Εθνικής Λυρικής Σκηνής, πλήθος παρεμβάσεων σε διδακτήρια, ουσιαστική παρέμβαση στο Κολυμβητήριο.
– ο κ. Γιάννης Κωτούλας, με τις δράσεις στον τομέα του πρασίνου (κοπές επικίνδυνων δέντρων, ταχύτητα στο κλάδεμα καλλωπιστικών φυτών κ.α.), τον Κανονισμό Κοινόχρηστων Χώρων, τη βελτίωση και την ταχύτητα στην οργάνωση των υπηρεσιών αρμοδιότητάς του, τους χώρους πρασίνου (κόμβος οδού Καλαμπάκας, εργατικά Σωτήρας),
– ο κ. Χρυσόστομος Κυρίτσης, με τη νέα δυναμική στον τομέα των αδελφοποιήσεων, με δράσεις στα θέματα του ορισμού πλαισίων για τη διαφήμιση και τη μείωση της ρύπανσης, αλλά και με πρωτεύοντα ρόλο στο σημαντικό infokiosk που ήδη αποτελεί σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες.

Αποσπάσματα του βιβλίου «Η σκιά του ταξιδευτή» του Κώστα Καλδάρα




Από την παρουσίαση του βιβλίου «Η σκιά του ταξιδευτή» του Κώστα Καλδάρα, στα Τρίκαλα («ΣΟΥΙΤΑ ART CAFE» 4-5-2016).
Ο ίδιος, ο συνθέτης και συγγραφέας Κώστας Καλδάρας, διαβάζει αποσπάσματα από το βιβλίου του, με τους ήχους πιάνου από τη Βιργινία Καραφούσια. Το βιβλίο είναι η πρώτη συγγραφική παρουσία του Κώστα Καλδάρα και αναφέρεται σε ένα ταξίδι στις πόλεις της Ευρώπης και της Β. Αφρικής. 

επικοινωνιστε μαζι μας