Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Νέο αθλητικό αστέρι από το Βαλτινό


Σημαντική επιτυχία του συγχωριανού μας αθλητή, Κωνσταντίνου Τσιγάρα στο Προκριματικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων Βορείου Ελλάδας, ενόψει του Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Taekwondo.
Ο αθλητής του Taekwondo, Κωνσταντίνος Τσιγάρας προκρίθηκε στους προκριματικούς αγώνες, που έγιναν στις 7-8-9/10/2016 στο κλειστό γυμναστήριο Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη.
Στους αγώνες συμμετείχαν πάνω από 300 αθλητές διαφόρων πόλεων της Βορείου Ελλάδας. (Ορεστιάδα, Ξάνθη, Καβάλα, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Τρίκαλα, Λάρισα, Βόλος, Κέρκυρα. κ.α.)


Στην κατηγορία «47», (γεννηθέντων αθλητών του 2005), ο Κωνσταντίνος Τσιγάρας προκρίθηκε στους 8 καλύτερους!
Αναμένεται τώρα η συνέχεια όπου το άλλο Σαββατοκύριακο 14-15-16/10/2016, θα διεξαχθούν οι προκριματικοί αγώνες Νοτίου Ελλάδος στην Αθήνα, για να αναδειχθούν και εκεί οι 8 καλύτεροι.
Στη συνέχεια οι 16 αθλητές, ανά κατηγορία, δηλαδή οι 8 προκριθέντες αθλητές Βορίου Ελλάδας μαζί με τους 8 της Νοτίου Ελλάδας θα αγωνιστούν μεταξύ τους τον Νοέμβριο στη Χαλκίδα, για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo.


Οι ελπίδες για την κατάκτηση μιας καλής θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι πάρα πολλές για τον Κωνσταντίνο Τσιγάρα, καθότι ο αθλητής βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και σε άρτια τεχνική κατάρτιση.

Εμείς του ευχόμαστε τα καλύτερα!

επικοινωνιστε μαζι μας