Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Απεβίωσε η Φωτεινή συζ. Ιωάννου Παπακώστα


Απεβίωσε η συγχωριανή μας Φωτεινή συζ. Ιωάννου Παπακώστα, το γένος Γεωργίου Ζαμπακά, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 σε ηλικία 89 ετών.
Η Φωτεινή Παπακώστα γεννήθηκε το 1927 στο Βαλτινό. Παντρεύτηκε με τον Ιωάννη Παπακώστα και απόχτησαν τρία παιδιά. Την Αθανασία, την Σταυρούλα, και τον Αντώνιο.

Γύρισε με το χάλκινο μετάλλιο στο χωριό μας ο Κωνσταντίνος Τσιγάρας


Την Τρίτη θέση κατέκτησε ο συγχωριανός μας αθλητής Κωνσταντίνος Τσιγάρας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων στους αγώνες ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, που πραγματοποιήθηκαν στις 4 -5 -6 Νοεμβρίου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο «Τάσος Καμπούρης», στην Κάνηθο Χαλκίδας.
Μετά τους προκριματικούς αγώνες στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε προκριθεί στους 8 καλύτερους, ο συγχωριανός μας αθλητής, Κωνσταντίνος Τσιγάρας, αγωνίστηκε στον τελικό της κατηγορίας του και κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, αποδεικνύοντας τις μεγάλες δυνατότητες που διαθέτει όσον αφορά την καλή φυσική κατάσταση και την άρτια τεχνική κατάρτιση.


Κατά την απονομή των μεταλλίων, ο Κωνσταντίνος Τσιγάρας ανέβηκε στο τρίτο βάθρο και παρέλαβε το μετάλλιό του κάνοντας υπερήφανους τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και όλους τους Τρικαλινούς.
Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
1η θέση: Σταύρος Παπαγεωργάκης Α.Σ. Πηλέας-Αθήνα
2η θέση: Γιάννης Κόκκινος Αστέρας Λουτρακίου
3η θέση: Κωνσταντίνος Τσιγάρας Ζευς Τρικάλων.


Αξίζει να σημειωθεί πως, η Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ με τη συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ, πραγματοποίησε στην πόλη της Χαλκίδας αγώνες ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων, με τη συμμετοχή 500 και πλέον αθλητών/τριών.


Η Εφημερίδα μας συγχαίρει τον συγχωριανό μας αθλητή Κωνσταντίνο Τσιγάρα και τον προπονητή του Κώστα Χαντζή και εύχεται πάντα επιτυχίες!

επικοινωνιστε μαζι μας