Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικη μαγεία στα Τρίκαλα


Ο 6ος κατά σειρά Μύλος των Ξωτικών, το Χριστουγεννιάτικο χωριό που έχει στηθεί λίγα μόλις μέτρα μακριά από το κέντρο της πόλης των Τρικάλων είναι γεγονός. Για έκτη συνεχή χρονιά είναι κοντά μας, περιμένοντας μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να τους ταξιδέψει στην θαλπωρή των γιορτών και τη μαγεία των Χριστουγέννων. 


Με μια ανεπανάληπτη τελετή έναρξης, τα Τρίκαλα υποδέχθηκαν την έναρξη του πιο μαγικού παραμυθιού σε όλη τη χώρα. Η 45λεπτή θεατρική – μουσική – χορευτική παράσταση το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, ήταν ο προάγγελος της μαγικής ατμόσφαιρας στον Δήμο Τρικκαίων για όλο το επόμενο διάστημα, με τη διοργάνωση της e-trikala ΑΕ. Οι πειρατές είδαν από μακριά τη λάμψη και το χαμόγελο και πίστεψαν ότι  επρόκειτο για χρυσάφι. Επεχείρησαν να επιτεθούν, αλλά μετά τη μονομαχία, τα ξωτικά νίκησαν και ο αρχηγός των πειρατών, ο Μαντάρας, άφησε έξω από τον μύλο το καράβι. Μόλις η Δημοτική Αστυνομία πήγε να του κόψει κλήση – διότι, ως γνωστόν, απαγορεύονται τα καράβια στους ποδηλατόδρομους των Τρικάλων – εμφανίστηκε ο δήμαρχος. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου συνέστησε στον αρχιπειρατή την κανονική διαδικασία, μέσω αίτησης στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου. 


Οι πειρατές δέχθηκαν τους όρους και πλέον… θα βρίσκονται για τις υπόλοιπες 43 ημέρες μαζί με τα ξωτικά, στη μεγαλύτερη γιορτή αγάπης στη χώρα. Η αντίστροφη μέτρηση έφερε αιωρούμενους πειρατές και αέρινα ξωτικά στον Μύλο, να αναρτούν για το επόμενο διάστημα, το σήμα των πειρατών, απόδειξη της συμμαχίας, της νίκης του καλού, της χαράς και του χαμόγελου. 

επικοινωνιστε μαζι μας