Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Η σχολή χορού ΤΕΡΨΙΣ στον Μύλο των ΞωτικώνΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2006, το απόγευμα στη σκηνή του Μύλου των Ξωτικών, η εκδήλωση της Ακαδημίας Χορού «Τέρψις», η οποία έκανε τη δυναμική της παρουσία με το εξαίσιο χορευτικό της πρόγραμμα.
Μέσα σε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, εμφορούμενη από την αίσθηση του παραμυθιού, οι χορευτές μάγεψαν το κοινό, παρασέρνοντάς το στο λίκνισμα των ρυθμών LATIN, RUMPA, SALSA, ZUMBA, ORIENTAL κ.α.
Ευρηματικές οι χορογραφίες, εντυπωσιακές οι στολές, άψογες οι αποδόσεις των χορευτικών τμημάτων, που δίκαια απέσπασαν τα θερμά χειροκροτήματα του κόσμου.

Λαϊκοδημοτική βραδιά την παραμονή των Χριστουγέννων στο Βαλτινό
Το Καφέ «FUEGO», στο Βαλτινό, υπό την διεύθυνση του κ. Ανδρέα Μπάλτου, διοργανώνει την παραμονή των Χριστουγέννων, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016 μουσικοχορευτική λαϊκοδημοτική βραδιά με ζωντανή μουσική ορχήστρα.
Το εορταστικό Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 9.30 μ.μ. και θα περιλαμβάνει δημοτική και λαϊκή μουσική ορχήστρα, διαθέσιμη πίστα για χορό, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

επικοινωνιστε μαζι μας