Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Μια τρυφερή βραδιά με τους ροκ τροβαδούρους Κώστα Στάθη, Γιάννη Τρικόπουλο και Βασίλη Σαμαρά


Την Πέμπτη το βράδυ της 23ης Φεβρουαρίου 2017, στο κλαμπ «Arapatta-musicbar» όσοι παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ποιοτικό μουσικό πρόγραμμα ελληνικού και ξένου ροκ από τους κορυφαίους Τρικαλινούς μουσικούς: Κώστα Στάθη, Γιάννη Τρικόπουλο και Βασίλη Σαμαρά.
Οι τρεις τροβαδούροι με τις κιθάρες και τις φωνές τους, ταξίδεψαν το κοινό στις ρότες των ροκ τραγουδιών τους, σε ένα εναλλασσόμενο πρόγραμμα με ρεπερτόριο από τραγούδια που έχουν αγαπηθεί.
Το ταξίδι της ροκ βραδιάς περιελάμβανε τραγούδια από το νέο cd του συγχωριανού μας Κώστα Στάθη, με τον τίτλο «Συμπλέκτης»,  αλλά και με ενδιάμεσους σταθμούς από country μουσική με τον Γιάννη Τρικόπουλο, καθώς και κομμάτια μπλουζ, και μελωδικές τρυφερές μπαλάντες.


Άλλωστε ο συγχωριανός μας, Κώστας Στάθης που είναι φιλόλογος, μουσικοσυνθέτης, κιθαρίστας και ερμηνευτής, είναι ένας ροκ τροβαδούρος που συνδυάζει την ευαισθησία την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό με την αντισυμβατική ματιά πάνω στα πράγματα. Μάλιστα, η τρυφερότητά και η ευαισθησία του εκφράστηκε τη στιγμή που αφιέρωσε στην σύζυγό του Ράνια ένα ερωτικό ροκ τραγούδι που συγκίνησε τους πάντες.
Εμείς τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!




επικοινωνιστε μαζι μας