Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Το πάρτι του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαλτινού




Ένα τρελό αποκριάτικο ξεφάντωμα έγινε στο πάρτι του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαλτινού, την περασμένη Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017, στο καφέ «ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΝΟ».
Η διασκέδαση  έφτασε στα ύψη καθώς μικροί και μεγάλοι χόρεψαν σε ξέφρενους ρυθμούς και υποδύθηκαν του καρναβαλικούς ρόλους με τις υπέροχες αμφιέσεις που ξεπέρασαν κάθε φαντασία και χιούμορ.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου, νοιώθοντας ικανοποίηση, για την επιτυχία της εκδήλωσης ευχαρίστησε το καφέ «ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΝΟ» για την φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση και πάνω από όλα όσους συμμετείχαν στην καταπληκτική γιορτή και ανανέωσε το ραντεβού για του χρόνου!


Ακολουθεί φωτορεπορτάζ.

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Εμπορίου και Αγροτικής Ανάπτυξης ο συγχωριανός μας Κώστας Ψύχος



Κώστας Ψύχος στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας, Εμπορίου και Αγροτικής Ανάπτυξης

Αλλαγές στη διοίκηση του Δήμου Τρικκαίων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.
Οι αλλαγές σχετίζονται με αντικατάσταση αντιδημάρχων, νέο υποψήφιο για πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και νέο πρόεδρο στη ΔΕΥΑΤ.
Στις επιλογές του δημάρχου βρίσκεται και ο συγχωριανός μας Κώστας Ψύχος, ο οποίος ορίστηκε αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Εμπορίου και Αγροτικής Ανάπτυξης.
Έτσι βάσει των αποφάσεων του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, από την ερχόμενη Τετάρτη από την 1η Μαρτίου 2017 τις υπόλοιπες θέσεις αντιδημάρχων θα καταλάβουν οι εξής:

Ελένη Πούλιου στην Αντιδημαρχία Β τομέα της περιφέρειας του Δήμου

Ελένη Αυγέρου – Κογιάννη στην Αντιδημαρχία Οικονομικών

επικοινωνιστε μαζι μας