Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Η νέα Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Βαλτινού



Με απόφαση της  Διευθύντριας Περιφερειακής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας  κας. Ελένης Αναστασοπούλου, ορίστηκαν οι νέοι διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων του Νομού μας.
Οι νέοι διευθυντές καλούνται να φέρουν εις πέρας τις ανάγκες των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων. Η δε θητεία τους είναι τριετής και λήγει στις 31-07-2020.
Στο Δημοτικό Σχολείο Βαλτινού, στη θέση του Διευθυντού, τοποθετήθηκε η εκπαιδευτικός κα. Γιαννοτάκη Βάια του Νικολάου.
Στους Διευθυντές σχολικών μονάδων κατά τη διάρκεια της θητείας τους καταβάλλονται οι αποδοχές και τα επιδόματα που προβλέπονται από τις διατάξεις του Ν. 4354/2015 (ΦΕΚ 176/τ.Α΄/16/12/2015).

Με το νόστο ως κυρίαρχο συναίσθημα και με νέα διοίκηση, ολοκληρώθηκε στα Τρίκαλα το 9ο Παγκόσμιο Αντάμωμα Θεσσαλών


Με τον νόστο ως κυρίαρχο συναίσθημα και με νέα διοίκηση, ολοκληρώθηκε στα Τρίκαλα την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 το 9ο Παγκόσμιο Αντάμωμα Θεσσαλών.Το απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιουλίου 2017 στον υπέροχο χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη και με τη συνδιοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Θεσσαλών και του Δήμου Τρικκαίων, πραγματοποιήθηκε το κύριο μέρος του ανταμώματος, με ομιλίες και τοποθετήσεις επί των θεμάτων που απασχολούν τους Έλληνες μετανάστες και στη βάση της θεματολογίας του συνεδρίου: Τρίκαλα – Τσιτσάνης, Τεχνολογία, Τουρισμός.


Ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου τόνισε ότι το μήνυμα αισιοδοξίας έρχεται από τη Θεσσαλία, οπότε «μπορούμε να κάνουμε θαύματα, αν ενώσουμε την εξωστρέφεια που δείχνουμε τα τελευταία χρόνια με τη δική σας αγάπη και στήριξη».
Επεσήμανε ειδικά για τα Τρίκαλα την πρωτοπορία στον τεχνολογικό τομέα (Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό, Smart Trikala, ΑΤΜ πιστοποιητικών κ.α.) εκτός από την ιστορία, την παράδοση, τον αθλητισμό και τη μουσική.

επικοινωνιστε μαζι μας