Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Λαϊκή συνέλευση από τον Δήμαρχο για το νερό στο Δενδροχώρι



Στο Δενδροχώρι, σε λαϊκή συνέλευση που συγκάλεσε, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 10 Αυγούστου 2017 ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Το εν λόγω χωριό βρέθηκε στην επικαιρότητα όταν πριν λίγες ημέρες, η ΔΕΥΑΤ ανακάλυψε την παράκαμψη του κύριου αγωγού με παράλληλες αδήλωτες παροχές.
Ο κ. Παπαστεργίου υπενθύμισε ότι η ΔΕΥΑΤ και ο Δήμος από την πρώτη στιγμή έκαναν κάθε δυνατή ενέργεια για να επιλυθεί το πρόβλημα. Επεσήμανε συνεχείς τις αλλαγές μοτέρ και αγωγών, τονίζοντας ότι, πλέον, με το κλείσιμο των αδήλωτων παροχών, τις πρόσθετες παρεμβάσεις, τη μείωση των ζητημάτων με τη λειτουργία μετρητών και μοτέρ, Δενδροχώρι και Εξάλοφος έχουν και επάρκεια και πίεση νερού.
Τόνισε ότι υπήρξε ταλαιπωρία για όλους (κατοίκους, Δήμο, ΔΕΥΑΤ), ζήτησε συγγνώμη, αλλά επεσήμανε ότι πλέον το πρόβλημα επιλύθηκε, με τον συνετισμό να επικρατεί στο χωριό.
Στη συζήτηση με τους κατοίκους τέθηκαν θέματα για την αγροτική οδοποιία και τον ηλεκτροφωτισμό. Επίσης, θέματα για την πλατεία και το γήπεδο μπάσκετ, θα επιλυθούν άμεσα, μαζί με την προγραμματισμένη κατασκευή πιστοποιημένης παιδικής χαράς, από τις 35 συνολικά στον Δήμο Τρικκαίων.
Στη συνέλευση – συνέχεια επισκέψεων σε Καλονέρι και Ελληνόκαστρο- παρέστησαν, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ελένη Πούλιου και Κώστας Ψύχος, ο γενικός γραμματέας του Δήμου κ. Θωμάς Παπασίκας και ο πρόεδρος της ΤΚ Δενδροχωρίου κ. Μπ. Παπαχρήστος.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

επικοινωνιστε μαζι μας