Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Εγκρίθηκε η ρυπογόνος επένδυση στο Βαλτινό. Έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τους κατοίκους του Βαλτινού και όλα τα θεσμικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.




Τι κι αν, οι κάτοικοι του Βαλτινού και της ευρύτερης περιοχής, είπαν όχι στη ρυπογόνο επένδυση, τι κι αν όλα τα θεσμικά όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης γνωμοδότησαν αρνητικά, οι καρεκλοκένταυροι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης τους έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια και με το «έτσι θέλω» ενέκριναν την ρυπογόνο επένδυση για τη λειτουργία σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με καύση βιορευστών στη θέση Τηγάνας στο Βαλτινό.
Σύμφωνα με την απόφαση, Αρ. πρωτοκόλλου 1884/104587/ΠΕ2016 Ημερομηνία έκδοσης 24/08/2017, η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ αποφάσισε την Έγκριση περιβαλλοντικών όρων για την εγκατάσταση και λειτουργία σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με καύση βιορευστών ισχύος 500 kWe, φερόμενης ιδιοκτησίας της «ΛΕΚΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ε.Ε.», στη θέση «ΤΗΓΑΝΑΣ» της Τ.Κ. Βαλτινού του Δήμου Τρικκαίων της Π.Ε. Τρικάλων, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, μετά από τη σύμφωνη γνώμη του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (ΠΕ.Σ.Π.Α.) Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας.

Αναμένεται η απάντηση και η στάση των κατοίκων…

Επανήλθε ο Α.Ο. Βαλτινού στον ποδοσφαιρικό στίβο


Μετά από τετραετή αγωνιστικής αδράνειας, ο Α.Ο. Βαλτινού επανήλθε στην ενεργό δράση και λαμβάνει μέρος στους αγώνες του Α΄ ομίλου της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Τρικάλων.
Ταξιάρχες - Βαλτινό
Με τη συμμετοχή Α1 και Β΄ Ερασιτεχνικής ξεκίνησαν οι αγώνες ποδοσφαίρου για το Κύπελλο της Ε. Π. Σ. Τρικάλων.
Έτσι, η ομάδα του Α. Ο. Βαλτινού, έδωσε το παρθενικό της παιχνίδι την Κυριακή 3 –9 – 2017, στον πρώτο επίσημο αγώνα ποδοσφαίρου για το κύπελλο της ΕΠΣΤ, με την ομάδα των Ταξιαρχών.


Σε έναν αγώνα εκτός έδρας, η ομάδα του Βαλτινού προσπαθούσε να βρει τη συνοχή και τον βηματισμό της, έχοντας απέναντί της την ομάδα των Ταξιαρχών που υπερείχε αισθητά σε δύναμη, αντοχή και τεχνική και έχασε τον αγώνα με σκορ 4-0.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι: Κοντινός (Αλεξόπουλος –Μουστάκας).
Να σημειωθεί ότι  οι αγώνες κυπέλλου γίνονται με το σύστημα των απλών συναντήσεων αποκλεισμού.


Το σκορ όμως δεν επηρέασε την αισιοδοξία και το θετικό κλίμα που κυριαρχούν στην ομάδα του Βαλτινού, καθώς ήταν σχεδόν αναμενόμενο το αποτέλεσμα, αφού η ομάδα βρίσκεται ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας και στα πρώτα αγωνιστικά της βήματα.
Με προπονητή τον Μάκη Ζαβλανό και με τη σχετική προετοιμασία η ομάδα του Βαλτινού έχει βάλει στόχο και φιλοδοξεί να διανύσει το φετινό πρωτάθλημα με αξιώσεις και διεκδικήσεις.

επικοινωνιστε μαζι μας