Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καλλιδένδρι»



Πριν από μερικά χρόνια, με πρωτοβουλία του κ. Στέφανου Γκαμπλιώνη και άλλων φίλων του ποδοσφαίρου, ιδρύθηκε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου με την επωνυμία «Καλλιδένδρι».
Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια των χωριών της Δημοτικής Ενότητας Καλλιδένδρου και της ευρύτερης περιοχής, που έχει στόχο να προσφέρει τη δυνατότητα στους μικρούς αθλητές, τη σωστή εκμάθηση του αθλήματος, την καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και άμιλλας, τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, την αξιοποίηση των ικανοτήτων & δεξιοτήτων τους, την πειθαρχία, αντίληψη και προσανατολισμό, την άθληση, την ψυχαγωγία, το παιχνίδι και τη διασκέδαση!
Υπεύθυνος της ακαδημίας ποδοσφαίρου είναι ο προπονητής κ. Νίκος Παπακυρίτσης που, μαζί με τους καταρτισμένους προπονητές, Κώστα Παππά, Γιάννη Αγγέλου, Νίκο Κωσταρέλο, Νίκο Μέξη και Κώστα Σκρέκα προσφέρουν τις γνώσεις τους και επιτυγχάνουν τη σωστή καλλιέργεια του αθλήματος.


Φέτος, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Βαλτινού δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη λειτουργία και την ανάπτυξη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου. Η όλη προσπάθεια στηρίζεται από τον Α.Ο. Βαλτινού παρέχοντας κάθε διευκόλυνση στους προπονητές, στους αθλητές, αλλά και στην παραχώρηση των διαθέσιμων υλικών και άρτιων εγκαταστάσεων του γηπέδου της ομάδας.
Έτσι, μέσα σε ένα ασφαλές και φυσικό περιβάλλον, στο γήπεδο του Α.Ο. Βαλτινού, προπονείται, γυμνάζεται, καλλιεργείται, και δημιουργείται ένα φυτώριο νέων ποδοσφαιριστών, για τη μελλοντική στελέχωση των ποδοσφαιρικών ομάδων της περιοχής.
Στην ακαδημία λειτουργούν τρία τμήματα συγκροτημένα κατά ηλικία, α) Προπαιδεία β) Τζούνιορ – Προτζούνιορ και γ) Μπαμπίνι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ακαδημία «Καλλιδένδρι» συμμετέχει κατά καιρούς σε διάφορα Τουρνουά Ακαδημιών και σχολείων.



επικοινωνιστε μαζι μας