Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Θεατρική παράσταση στο Ξυλοπάροικο




Με θέατρο, μουσική γλέντι, χορό, και φαγητό οι Ξυλοπαροικιώτες υποδέχθηκαν την μέρα της πρωτομαγιάς τους επισκέπτες φυσιολάτρες στο χωριό τους.
Στη γιορτή της άνοιξης, η Θεατρική Ομάδα του χωριού, διοργάνωσε εορταστικές εκδηλώσεις με κορυφαία εκδήλωση την Θεατρική παράσταση στο ανοιχτό θέατρο Ξυλοπάροικου.
Η Θεατρική ομάδα του Ξυλοπάροικου Τρικάλων (ηλικίας των μελών από 6 ετών έως 80 ετών), παρουσίασε με συλλογικό πνεύμα και δημιουργία την παράσταση «Η Γκόλφω τα λέει όπως τα βλέπει». 


Μια ζωντανή θεατρική παράσταση με δρώμενα, αυτοσχεδιασμούς,  που ανταποκρίνονται περισσότερο ή λιγότερο σε πραγματικά, αλληγορικά ή συμβολικά δεδομένα. Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί που έλαβαν μέρος, εκτός από την αμεσότητα στην επικοινωνία, με την υπεράσπιση και υποστήριξη του ρόλου τους, κατάφεραν να προκαλέσουν συγκίνηση, γέλιο και ευχαρίστηση στο κοινό και να μηδενίσουν την απόσταση ανάμεσα στη σκηνή και την πλατεία.
Μέσα από την απλουστευμένη δραματική δομή και λόγο που ευνοεί την απομνημόνευση, την έντονη συναισθηματική φόρτιση και τις συγκινησιακές καταστάσεις, κατάφεραν να περάσουν τα διαχρονικά και παγκόσμια μηνύματα και να μεταδώσουν τις ιδέες, τις αξίες και τα νοήματα προς τους θεατές.


Δικαίως το κοινό επιβράβευσε τους ηθοποιούς και την παράσταση με τις αυθόρμητες συναισθηματικές αντιδράσεις  και το παρατεταμένο χειροκρότημα.





επικοινωνιστε μαζι μας